fbpx

Maandag — Ouvert de Ouvre demain


Vrijgezellenfeest

Een idee voor een activiteit voor je Evg / Evjf

Bereid je voor op een van de grootste reizen van Futurist Games naar Brussel, door je vrijgezellenfeest te organiseren in de ruimte, onder de zee of zelfs midden in de woestijn van Arizona, vechtend tegen afzichtelijke zombies. Sensatie gegarandeerd voor een onvergetelijk EVG-weekend!

 

 Terug naar de Evenementpagina

Futurist Games Brussel

Laagseizoenstarief (per persoon)

 

Maandag tot vrijdag voor 18.00 uur. Exclusief weekenden, schoolvakanties en feestdagen*.

Piektarief (per persoon)

 

Geldig in het weekend, tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Geldig na 18.00 uur op weekdagen.

Duur1 uur 20 minuten ter plaatse
10 min uitleg
60 minuten VR
2 tot 3 activiteiten in 60 min

Je persoonlijke EVG

Wil je van je avond genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de organisatie van je EVG/EVJF op Futurist Games? Geen zorgen! Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar voor elk wat wils. Als je nog langer wilt genieten, kun je ook onze privéruimte boeken om optimaal te genieten van dit geweldige moment.

We luisteren naar elke suggestie die je doet om ervoor te zorgen dat je vrijgezellenfeest zo gedenkwaardig mogelijk wordt.

Een offerte ontvangen of informatie aanvragen


Drankjes op aanvraag

Groepsactiviteiten

Speeltijd altijd beschikbaar tijdens daluren

Een paar vragen over je EVG

Reserveren kan via de website. Als je met een groep van 13 of meer bent, neem dan per e-mail contact met ons op via [email protected].
Voor uw gemak kunnen drankjes en snacks van tevoren worden gereserveerd en genoteerd. Neem voor meer informatie of speciale verzoeken per e-mail contact met ons op via [email protected].
Je kunt op de website boeken voor maximaal 13 personen. Als het aantal gasten dit aantal echter overschrijdt, nemen we graag per e-mail contact met je op om je EVG/EVJF zo goed mogelijk te organiseren: [email protected]
Bij sommige van onze spellen kun je met maximaal 10 spelers tegelijk spelen, terwijl je bij andere spellen in groepen van 3 of 4 moet verdelen en toch tegelijk moet spelen.
De populairste spelactiviteiten op EVG's/EVJF's zijn actiespellen (zombieaanvallen overleven, op elkaar schieten met laserguns terwijl je het gevoel hebt dat je door de lucht vliegt, je kasteel verdedigen door monsters neer te schieten met een pijlboog, enz.), escapades en belevingsspellen, waaronder één waarbij je je lef test door van een gebouw van meer dan 300 m hoog te springen!
Ja, we hebben verschillende privéruimtes waar je kunt ontspannen.
Ja, we hebben schuimrubberen beschermers die speciaal zijn ontworpen voor mensen die een bril dragen, zodat je die tijdens het hele spel op kunt houden.
Het personeel geeft je een presentatie van de spellen zodra je aankomt en helpt je bij het maken van je keuze zodra iedereen is gearriveerd, zodat we je het beste advies kunnen geven en rekening kunnen houden met je behoeften en wensen. Als je echter een bepaald spel wilt spelen, kun je dit van tevoren kiezen op onze website onder het tabblad “Spellen” en het ons op de dag zelf laten weten.
Omdat alcohol de virtual reality-ervaring kan veranderen en je veiligheid kan beïnvloeden, is het ten strengste verboden om alcohol te nuttigen voor het spel. Je mag echter wel alcohol nuttigen in het centrum na je speeltijd.
Het is jouw dag, kom zoals je wilt!
Ja, je kunt een privégedeelte exclusief voor je EVG/EVJF reserveren.

Dit vind je misschien ook leuk:

voyage scolaire au Futurist Games
Teambuilding
Teambuilding

Une activité de teambuilding originale

Anniversaire
Anniversaire

Un anniversaire inoubliable

Voyage scolaire
Voyage scolaire

Une excursion pédagogique inédite!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow